Customer Service Medewerker

Locatie

IJsselstein

Publicatiedatum

18-07-2024

Publicatie eindigt

07-11-2024

Opdrachtgever

Pienk

Functie omschrijving Customer Service Medewerker

Hoe tof zou het zijn om een vaste baan te hebben als Customer Service Medewerker bij een internationale organisatie in IJsselstein? Dit bedrijf is een belangrijke speler op het gebied van benodigdheden in de gezondheidszorg en levert aan klanten uit de medische branche over de hele wereld.

Als Customer Service Medewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor alle klanten. Elke klant heeft zijn eigen casus en het is jouw taak om goed te luisteren en verdiepende vragen te stellen om te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft. Jij adviseert de klant en begeleidt hen naar de gewenste en passende middelen. In deze rol werk je nauw samen met een klein, maar gezellig team van vijf collega's.

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde en heb je veel afwisseling in je taken. Zo ben je verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van orders, het bewaken van de levertijd, het afhandelen van klachten en nog veel meer! Kortom, een brede functie waarin je veel uitdaging zult vinden! Ook krijg je veel vrijheid om jouw eigen stempel te drukken op de organisatie. Dus wacht niet langer en solliciteer direct op deze uitdagende functie bij een topwerkgever in IJsselstein!

Gezien de huidige bezetting is het mogelijk om 32 uur te werken, maar dan zou de vrije dag idealiter op dinsdag of donderdag zijn. Woensdag en vrijdag zijn verplichte dagen om te werken. Iedereen werkt hier trouwens op kantoor (incidenteel vanuit huis kan).

Functie eisen Customer Service Medewerker

Wat verwachten we van jou? Een klantgerichte en servicegerichte instelling en een doortastende persoonlijkheid.

Verder is het belangrijk dat:

  • Je ervaring hebt in een soortgelijke functie als Customer Service Medewerker, Binnendienst Medewerker, Sales Support Medewerker of vergelijkbare functie;
  • Je doortastend bent en in staat bent om snel tot de kern van een vraag te komen;
  • Je verantwoordelijkheid neemt om het werk zelfstandig uit te voeren, maar ook om hulp te vragen wanneer je die nodig hebt;
  • Je een goed ontwikkeld commercieel gevoel hebt gecombineerd met enige technische affiniteit;
  • Je beschikt over MBO+ of HBO werk- / denkniveau;
  • Je woonachtig bent in de regio IJsselstein en voor 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
  • Je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst en de Engelse taal goed;
  • Je snel nieuwe systemen eigen kunt maken.

Onze opdrachtgever biedt jou de kans om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt om hulp te vragen wanneer nodig. Uiteraard verwachten zij ook dat je een goed commercieel gevoel hebt. Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Aanbod Customer Service Medewerker

De nieuwe Customer Service Medewerker wordt getraind en begeleid door ervaren professionals. Het is belangrijk dat je leergierig bent en je moet het interessant vinden om je te verdiepen in de branche en middelen.

Wat mag je verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.800,- bruto o.b.v. 40 uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een vaste jaarlijkse bonus van 5% van jouw bruto jaarsalaris (naar rato van gewerkte uren);
  • Een 13e maand;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Pensioensopbouw;
  • Reiskostenvergoeding.

Kortom, een heel mooi aanbod van zowel primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is wereldwijd marktleider op het gebied van tandheelkundige producten en technologieën. Een technisch zeer vooruitstrevende organisatie met klanten zoals tandartsen, kaakchirurgen en laboratoria.

Internationaal zijn zij zeer groot met circa 15.000 medewerkers en nog steeds groeiende. De hoofdvestiging voor de Benelux bestaat uit 50 collega's waarvan 5 in dezelfde functie als jij. Een stuk kleiner dus, met een zeer collegiale, laagdrempelige cultuur en met veel ruimte voor eigen initiatief.

Zie jij jezelf al werken in deze inspirerende omgeving? Reageer dan en wellicht zien we elkaar binnenkort!

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Nieuwegein
Utrecht
Utrecht
UTRECHT
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.