.NET Software Developer

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

10-09-2024

Publicatie eindigt

09-12-2024

Opdrachtgever

IT-idiots

Functie omschrijving .NET Software Developer

We zijn op zoek naar een .NET Software Developer voor wie de ontwikkeling in .NET geen geheimen meer heeft - zodat je veel meer kunt ontwikkelen dan alleen op verzoek. Een geschikte kandidaat richt zich op het voortdurend verbeteren van zowel de applicaties als de vaardigheden van het team waarin hij opereert.

We gebruiken gemeenschappelijke software en technieken op het Microsoft-platform zoals MS Visual Studio, MS SQL Server, C#, Entity Framework, ASP.NET en JQuery.
Belangrijk is dat je niet alleen hands-on bent, maar ook in staat bent om jouw kennis over te dragen via coaching en training, wat het niveau van het gehele team verhoogt. Je werkt peer-to-peer met jouw teamgenoten om complexe situaties uit te leggen en te vereenvoudigen waar mogelijk, analyseert en verbetert de manier waarop de geautomatiseerde tests worden uitgevoerd en denkt mee op het gebied van softwarearchitectuur.

Eisen en wensen .NET Software Developer

Je hebt ervaring op het gebied van .Net-ontwikkeling (3+ jaar). Je kunt onafhankelijk opereren, maar je bent ook in staat om anderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Je hebt sterke analytische vaardigheden op HBO-niveau. Je werkt nauwkeurig met oog voor detail. De oplossingen/architecturen die door jou worden voorgesteld zijn volledig en uitgebreid gedocumenteerd voor latere doeleinden. Je houdt ervan om op de hoogte te blijven van en nieuwe technieken te leren.

Je weet hoe je volgens de Scrum/Agile-methodologie moet werken.

Wij bieden

We hebben verschillende vacatures voor ontwikkelaars met langlopende projecten.
In principe gaat het om een detacheringopdracht, maar het is ook mogelijk om in vaste dienst te treden bij onze klant. We zijn daar heel flexibel in.
We bieden zeer interessante arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving.
Er is een goede balans tussen thuiswerken en werken op kantoor.
Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten door je sollicitatie. We zullen dan een kennismakingsgesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
UTRECHT
Utrecht
Utrecht
Nieuwegein
Utrecht
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.