Automonteur bij Bosch Car Service Van Kuilenburg in Utrecht (fulltime/parttime)

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

15-09-2024

Publicatie eindigt

15-09-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bosch Car Service van Kuilenburg werd in 1978 opgericht door Kees Van Kuilenburg op een industrieterrein in Maarssen. Met alleen een gereedschapskist en een schuld van twee duizend gulden begon hij zijn avontuur. Enkele jaren later verhuisde het bedrijf naar het Jansveld in het levendige centrum van Utrecht, waar zijn zoon Wouter ook al op jonge leeftijd meehielp in de werkplaats. In 1993 verhuisden vader en zoon naar de Nigerdreef in Utrecht, waar ze een aantal succesvolle jaren beleefden. In 1997 overleed Kees plotseling op slechts 54-jarige leeftijd. Op dat moment nam Wouter de zaak over. Wouter breidde het bedrijf verder uit, nam meer personeel aan en bouwde samen met een mooi en trouw team het universele autobedrijf uit. 15 jaar geleden sloot het bedrijf zich aan bij Bosch Car Service om de organisatie nog meer te professionaliseren. Van Kuilenburg onderscheid zich door medewerkers deel uit te laten maken van het bedrijf en deze alle kansen te geven om zich op welk vlak ook persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen krijgt volledige toegang tot alle disciplines van het bedrijf, Er heerst geen hiërarchie, we doen het met zn allen is het motto. Werkplezier is het allerbelangrijkste want een tevreden team leidt automatisch tot tevreden klanten en relaties. Alles is bespreekbaar en mogelijk bij van Kuilenburg, liefde komt hier van 2 kanten. Daar getuigt ook een vast team van. Uiteraard horen daar ook goede en gezellige voorwaarden bij en uiteraard een goed salaris inclusief vrije tijd. Training en opleiding? Wordt geregeld, jij vraagt, wij draaien ! Kom gewoon is op de koffie en wie weet ….. Bosch Car Service van Kuilenburg is het gezelligste en oudste vooruitstrevende bedrijf in Utrecht, waar alles lekker no nonsense is.

Functie omschrijving

Bij Bosch Car Service van Kuilenburg in Utrecht heb je een uitdagende functie als Autotechnicus / Automonteur. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, zoals reparaties, onderhoudswerkzaamheden en het uitvoeren van APK-keuringen, mits je de juiste APK-papieren hebt. Als je deze nog niet hebt, helpt Wouter je graag om deze te behalen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het diagnosticeren en herstellen van voertuigen. In de goed uitgeruste werkplaats vind je alle benodigde gereedschappen en apparatuur om je werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Je werkt samen met ervaren collega’s en krijgt volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en bijscholing. Bij Bosch Car Service van Kuilenburg blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de automotive sector, wat je vaardigheden en expertise verder versterkt. Wouter streeft naar een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om te groeien en uit te blinken in hun vakgebied. Deze functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.

Wij vragen

Je hebt een opleiding gevolgd tot Autotechnicus / Automonteur op niveau 3 of 4. Aanvullende trainingen of cursussen om je kennis verder te verbreden en verdiepen zijn een pré. Daarnaast heb je recente sleutelervaring. Het is belangrijk dat je wilt werken in een klein en hecht team.

Wij bieden

Je ontvangt een salaris dat past bij jouw kennis en kunde (€2.500 - €3.500), inclusief een reiskostenvergoeding. Je werkt in een knusse garage die is uitgerust met alle benodigde gereedschappen en geavanceerde apparatuur. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. De diversiteit aan taken, eindeloze mogelijkheden en een collegiale en gezellige sfeer maken deze functie zeer veelzijdig. Bij Bosch Car Service van Kuilenburg werk je in een klein, hecht team en organiseren ze leuke teamuitjes. Hier doe je er echt toe binnen het team en zorgen ze voor elkaar op elk vlak. Als monteur krijg je ook alle gelegenheid om je eigen auto goed te onderhouden.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
UTRECHT
Utrecht
Utrecht
Nieuwegein
Utrecht
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.